Alla inlägg den 3 mars 2010

Av Helena - 3 mars 2010 21:16

 


Har inte bloggat på ett tag men det har ändå varit full aktivitet här. Tränar för fullt inför lydnadstävling i slutet av månaden med Bea. Vi får väl se hur det går men någon gång måste man ju börja.

Tränar även lydnasklass 1 med Lizza. Hon är jätteduktig på allt förutom att hon tuggar stora hål i apportbocken när hon ska hålla den i munnen. Så Bea har fått en ny slät och Lizza får hålla tillgodo med den hon tuggar på tills vi löst det. Är i alla fall glad att vi kommit så långt att hon tar den och håller den för det mesta. Har även tänkt tävla med henne men jag tar nog henne på en annan tävling då jag bara åker med henne.


Har även varit och tagit blodprov på Bea för att se att hon har antikroppar mot Rabies. Så nästa vecka har jag svar på om hon får pass så hon kan följa med på semestern i sommar.

Mina föräldrar och barn har redan tingat att få ha Lizza då.


Har även varit på Venisage på Tassarnas trim. Där var det fotoutställning med hundar, ullhundsutställning och en konstnär som ställde ut sina målade tavlor av hundar. Det  var även lite mingel och firande av Tassarnas trims nya lokaler som var 1 år gamla. Bea var med dit och fick en jättefin liten rosa rosett i sin svans då det inte gick att sätta den i huvudet utan att hon tycket det var obekvämt. Hon har haft den i svansen sedan i lördags och bryr sig inte alls om att den sitter där. Den får väl sitta tills den ramlar bort. En av döttrarna tog även med en rosett hem till Lizza som hon fick i sin svanstipp men hon plockade bort den ute i trädgården samma eftermiddag trots att hon är en pudel som är van vid gummisnoddar i  håret på huvudet när det är långt.

Alla som sett Bea  och Lizza med rosett tycker de är söt på dem, men uppfödar Nina lät lite skepptisk till detta spektakel på en aussie. Så här Nina kommer korten jag lovade dig, så får du och alla andra  får se hur det ser ut.


  

    

Ovido - Quiz & Flashcards