Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Helena - 7 februari 2009 21:44

Nu har vi varit med min fina Lizza på djursjukhuset i Jönköping.

De tog ett EKG och ett ultraljud på hennes hjärta och det visade att det inte var något fel på hjärtat. De sederade henne sedan och gick ner och tittade i hennes hals. Allt såg bra ut och hennes tonsiller var fina och mycket små. De tog massor med blodprover på henne.

Hon var så duktig min lilla skatt. Alltid snäll och medgörlig fast hon visade med hela sitt kroppsspråk att hon ville bara därifrån.

På fredag ringer veterinären och berättar hur vi går vidare och så får vi provsvar. Vi blev mycket väl omhändertagna på Jönköpings djursjukhus.

Min lokala veterinär ska ha dagens ros som remitterade oss dit.

Nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa!


Bea fick följa med till Jönköping. När Lizza var hos veterinären fick hon vänta i bilen. Men undertiden vi väntade på direktregleringen till If fick hon komma in i väntrummet och prova halsband i deras butiksshop.

Det var bra miljöträning för henne och hon skötte sig bra, dessutom lyckades hon charma personalen den lilla stunden hon var där.


Lizza fick ett nytt halsband och koppel och Bea fick ett nytt halsband.


Idag har jag varit ute en lång promenad med båda hundarna i skogen och de har busat och lekt hur länge som helst och inte kan man tro att det är något fel på Lizza när man bara tittar på henne. 


Ovido - Quiz & Flashcards